Anziehend's Hovawart

Alla inlägg under augusti 2008

Av AnnKristin - 16 augusti 2008 14:14

När jag var i Vansbro fick jag telefon från Norge... Ainbusk "Boss" har erövrat sitt första CERT berättade en stolt Börre för en om än möjligt stolt uppfödare.

Den som också bör ta åt sig av glädjen är Maria ( Chefkas) som fått in mig i denna "galet spännande " värld och som fött upp min underbara stamtik Akki som det inte finns maken till härlig dam.

Kort kommer har Börre lovat mig.

Ha det bra .. nu bär det av på kalas


Av AnnKristin - 16 augusti 2008 10:25

har en ovanlig sovplats och äntligen lyckades jag fånga honom på bild när han tar sin förmiddagslur*L*

Själv är jag och Sally på väg till Vansbro. Vi ska försöka hitta en födelsedags- present till Emelie som fyller 21 år idag. En av mina bästa  väninnor Eva har en så mysig affär där. Kox in som affären heter är full i inredningsdetaljer och hon har även barnkläder.  Nu är det bara att sätta fart kalas först sen har min mycket goda vän Lotta kräftskiva ikväll *L* Mycke nu men det är så trevligt att få umgås med människor som betyder mycket för en. Saknar bara dig  Maria , nu är det alldeles för länge sen.

 Nix nu har jag lite bråttom ska ta kameran med så ni får kolla in affärn*L*

Kram på er

Av AnnKristin - 15 augusti 2008 20:15

 nioåring i flygande fläng.

Hon är bara så söt min Akki och så speciell och bara så tokbäst

Ha en mysig fredag, kramar till er alla...

Av AnnKristin - 15 augusti 2008 10:40

åskrädd.

I förrgår måste det varit.  En av de som jag räknar till mina vänner var ute med hundarna när ovädret kom över henne och blixten slog ner och genom henne. Fy vilken chock det måste varit.

Mitt i alltihop känner jag en sån glädje att det gick bra, allt världsligt ter sig så litet när något händer nära och kära.

Jag har varit åskrädd så länge jag kan minnas när jag var "liten" hade jag en kompis som jag träffar än i dag, hennes mamma var rädd för åskan.

När molnen tornade upp sig så gjordes det iordning en termos med kaffe sen kördes PVn ut från garaget och från denna beskådades eländet.

Mina ungar fick beskåda eländet från sovrummet, vi satt alla i sängen och inväntade katastrofen. På gott och ont överförde jag inte rädslan på någon av tjejerna.

Nu lär jag ta tag i röran här... på igensyn

Av AnnKristin - 13 augusti 2008 19:44

Det är lilla Tess som vuxit och blivit så grann*L* . Hon är inte bara busig, hon är både lättlärd och en superrolig hund.

Det är så kul eftersom Battis är pappa och Taina har beskrivit Battisungarna som finns i Finland exakt som lilla Tess är. Vi kommer att få träffa en syster på lägret åtminstone, har vi tur kommer en syster till och en brorsa. Då blir det verkligen en syskonträff*L*

Jag har annars jobbat om vi ska nämna vädret så har det åskat och blåst en sväng på eftermiddagen så en av mina jobbarkompisar fick ett träd över sitt hus. Det var inte kul, hoppas att det inte var så farligt.

Ha det tokbra, nu ska jag tända några ljus och kura skymmning

Av AnnKristin - 12 augusti 2008 17:28

For till skogen med hoppet att hitta blåbär de är ju bra för synen säger Lotta. Bäst att införskaffa några hinkar men inte hittade jag några .....

Jag får fara ut i morgon efter jobbet eftersom det var nog fel ställe idag.


Direkt vi kom fram till första stället och jag släppte ut Tess så drog hon iväg till ett dike och kollade läget. Jag gick dit eftersom hon verkade väldigt intresserad av det hon hittat, visst det var en "älgmage" fräsch och fin.

Konstigt vad gjorde den där(?) Det är ju inte ens älgjakt. Jag blir mest rädd när jag hittar något sånt eftersom man aldrig vet vad dessa björn och varghatare tar sig för.


In med gänget i bilen och byta ställe. När vi kom hem så har ju inte Tess och Assi fått nog utan de bara busar med varann.

Håll till godo med kort på busarna

Av AnnKristin - 12 augusti 2008 08:41

Vilken supermorgon, solen skiner*Ler med hela mig*

Ska duscha, klä mig , ut och plocka hundskit i rastgårdarna innan det regnat ihop helt*s*

Min webbis har satt in lite fräscha kort på sidan under Akki. Den ska bli lika snygg som Battis sida. Vi tar det pö om pö så blir det bra. Det blir ju så j-a bra. Min webbis är duktig hon.

Borde skriva om presentationen också, den är inaktuell i mångt och mycket, ska göra det när insperationen faller på. Det är alltid så tror jag att allt går att förbättra efter hand. Det som var super igår är ok idag det är nog alltid så.

Det var det om de närmaste planerna. Hörs senare*L*

Kolla in en Fhara som har skapligt bråttom*L*

Av AnnKristin - 11 augusti 2008 19:41

Just nu ja....*L* Vädret har varit helt ok idag. Har hunnit spåra och träna lite med doggsen. Innan det började vräka ner.

Frukost i skogen åt de flesta av oss. Jag har hittat nåt "hårt" bröd som är gjort på vetekli det lär väl va GI ok (?) Har fuskat lite i helgen eftersom jag är morgontrött och har jobbat i ringen hela helgen. Två mackor av vitt bröd har slunkit ner. En på lördag och en på söndag. Det är bara att ta nya friska tag. Spåren gick inte superbra men heller inte tvärdåligt. Assi slarvade med apporterna IGEN, sist gick det så superbra. Spåret tycker hon är viktigast, spårnoga är hon iallafall. Tess spårade bra, lagt nån vinkel åt henne nu och hon hittar. Batman får man lugna ner lite för han har som alltid bråttom i livet, även om han numera kan titulera sig morfar Batts. Tess har blivit moster*s* . Vi får hoppas att dessa ungar också blir mycket att jobba med*L* . Tess "tvingar" alla hundarna i huset att leka med henne*L* Hon är verkligen den mest betydelsefulla hunden i sitt liv*L* Ger sig aldrig när hon fått något på hjärnan envis som den envisaste åsnan i världen, nyfiken och totalt orädd. Klättrar och far runt oj,oj sicken Tess.

Nu ska ni få njuta av en riktig sommarbild på Runa, så vacker.

 På igensyn

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Anziehends


Ovido - Quiz & Flashcards