Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Prövat nya sparken............

Av AnnKristin - 7 december 2008 14:09

Först var jag, Tess och Sally ut och testade nya sparken. Sally drar bättre med Batman, jag tror hon tycker det är roligare att ha "grabben hela dagen med" än lilla Tess. Den lilla tjejen får ju inte ens hjälpa til att dra utan springer bredvid.

Nu var det tänkt att jag och Lotta skulle fota idag, vi hade faktiskt en plan. Men planen grusades av ljuset så Micke fick förtroendet att fota med nya kameran för att försöka få till nåt innan snön smälter.

Det är inte lätt att få saker och ting på plats och än värre blir det med doggs som har en hel del synpunkter hur de tycker de ska agera på kort.

De "dragande" hundarna på korten är Batman & Assi. De som springer bredvid är Akki & Tess.  Sally fick vara med mig på kortet alldeles själv. Hade en föreställning om att hon skulle få ha tomteluvan med den tror jag hon tyckte va töntig så det blev inget med det tilltaget.

I dag har jag bara hunnit att vara ute och lekt med sparken, ska jobba eftermiddag och natt tre gånger nästa vecka. Jag tycker det är skönt för då hinner jag röra ordentligt på doggsen i dagsljus.

 Nu får ni ta del av lite "julkortsförsök" , Själv ska jag ta lite te, värma den frusna kroppen med en filt på soffan.... Ha det gott så hörs vi....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnKristin - 18 april 2016 06:00

Jag älskar min ras Hovawart så in i bängen så det finns inte, jag valde den för över tjugo år sedan av många anledningar. Några av de jag kom ihåg var följande: Ingen jakthund Verkade vara en hund jag kunde ha med mig i skogen när jag red, uta...

Av AnnKristin - 29 mars 2016 07:19

Hej alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att vårsolen gör gott. Idag ser det inte ut att bli så mycket vårsol men jag kan se tillbaka på en underbar påskhelg i spårskogen med härligt goa vänner som jag känner mig väldigt komfortabel m...

Av AnnKristin - 8 januari 2016 12:52

Är det för att jag börjar på att bli äldre det går så fort tiden eller har det alltid varit så (?) Om tio dagar fyller C-kullen 1 år, helt fantastiskt hur det ramlar på. Jag vill tacka alla valpköpare vi har på kenneln för ni är så underbara med er...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anziehend's blogg med Blogkeen
Följ Anziehend's blogg med Bloglovin'

Anziehends


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se