Anziehend's Hovawart

Alla inlägg under februari 2009

Av AnnKristin - 15 februari 2009 22:33

Vackert så..... tänker ni säkert...*S*

Pratade med en mycket god vän på kvällskvisten, hon har i sin tur hört av en gammal bruksmänniska en sån självklar grej så det är helt sannslöst.

Jag vet ju att man aldrig blir fullärd men man borde ju kunna tänka själv lite...

(Många av oss som tränar hund, vid inlärning så sker det i många fall "störningsfritt" , vi utökar ju graden av störningar successivt för att i slutändan träna med ett gäng hundar på plan. När det gäller platsliggning så är det en självklarhet men annars, till vilken nytta(?) Mannen ifråga ställde en fråga som väckte tankar hos mig angående störningar, han sa: Hur många hundar springer på plan när jag och min hund genomför lydnaden på tävling? Jag skrattade för mig själv, så träffsäkert. Karln har ju helt rätt. Varför ska jag försvåra för min hund och träna sånt som jag inte behöver. Tur att man har folk som har ett avslappnat sätt att se på detta att träna hund och att man kan få ta del av deras kunskap som är guld värd.Hörs, gonatt.... var rädd om er
Av AnnKristin - 14 februari 2009 21:31

ridbyxor(?) Det var ju trots allt något år sedan jag jag bar ett sådant tajt plagg*S*

Jag sitter säkert inte kvar i sadeln om inte mina skinnskodda kommer på. Jag känner nämligen för att visa mig på styva linan och ta en ridtur tillsammans med min dotter nästa helg, hon har en del häst hemma på gården. Jag ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning, överlever jag kommer rapport. Hoppas bara inte ränderna gått ur utan att jag känner mig bekväm i den sitsen*S*

Idag har jag spenderat den mesta tiden på klubben och tränat hund i det vackra vädret. Vi var ett litet gäng som mötte upp och tränade lite, fikade lite och tränade igen.

Det jag kan önska av Assi är att hon skulle kunna vara lite snabbare men det kommer väl. snabba lägganden håller vi på med inomhus så det ska fixa sig. Märkte när jag plockade fram klickern idag så har jag nog använt den en hel del förut, hon gick igång mer på detta.

Jag får jobba lite hårdare för att få det jag önskar av den damen, Tess däremot där har jag mycket gratis hela tiden. 

Efter träningen for vi till Pön Kun ( den lokala Tairestaurangen) och intog kombinerad Lunch/ middag.... Sicken lyckad alla hjärtans dag...

Hörs

Av AnnKristin - 13 februari 2009 15:14

tokmysig alla hjärtans dag. Ta hand om varann och pussa på doggsen


Njut av korten jag tog på  Sockersöta Damen och Vackra Sally i morse innan vi for ut på spark. Det har varit och är ett helt sannslöst vackert väder här.

Nu lär jag till jobbet

Kram på er

Av AnnKristin - 12 februari 2009 20:41

Nä jag kan inte tro det, valpar är något alldeles speciellt. Jag var till Anna och valparna idag.

Givetvis så kom jag iväg senare än planerat, batteriet i kameran laddade ur när jag skulle rensa den. Det var bara att ladda batteriet igen och invänta att det skulle funka.

Tänk att jag aldrig kan fixa allt i förväg, det är som hela mitt liv vore en överraskning även planerade grejer.

När jag kom fram så var valpisarna ute, perfekt ställe för valpisar. De knallade runt och kollade läget. Supersöta. Vissa kom och hälsade på stört andra var upptagna av den spännande miljön ute.

Smultron kom ju förståss och var superglad över att träffa "farmor" till valpisarna*L*

Killarna var helt fantastiskt underbart häftiga, ska bli spännande att följa deras tassar.....Tjejerna var även de supermysiga. De blonda kommer att bli lika vackra i färgen som mor. Jag upplever detta som en härlig kull.

Smultron är en helt superhäftig tik, den som inte hon lyckas charma finns nog inte. Hon påminner mycket om Sally, vill gärna sitta i knä och bli klappad på.

Det var en jättetrevlig eftermiddag och jag får tacka Anna än en gång för supergott fika... Hon kan baka hon.

Visst är de söt Battisungarna*L*

Av AnnKristin - 12 februari 2009 07:35

Men Tess hon kan sova hon*S* Vem har sagt att inte Tess har gjort en inmutning på soffan(?) Hon är bara såååå söt.

Måste bara visa hur söt och lång en liten hoffetjej kan bli....

Av AnnKristin - 11 februari 2009 23:01

Fler bilder finns på http://www.kennel-hexeberg.no/ så det är bara att klicka sig dit och njuta.....

Av AnnKristin - 11 februari 2009 13:09

Fick den via mms .... Men visst ser ni hur söta de är...

Av AnnKristin - 11 februari 2009 10:16

Fick SMS imorse om att Ainbusk har blivit pappa till 3 smt och 4 blonda tjejer.

Nu är "vi" både farmor och mormor i Norge*S*  Min önskan vore att få möjlighet att träffa barnbarnen och se vad det blivit av dem. Jag har ju haft möjligheten att få följa Akkis släktled bakåt och nu är min önskan att även få följa framåt (blev denna förklaring rätt tro(?)

Det är lika med Battis barnen, visst vill jag veta... Hur de har det, hur de blev att jobba med, påminner de om sin pappa? Visst har man många frågor alltid.

Just nu håller Tess på att undersöka en "foppatoffel" med tänderna , hon har ett stort föremålsintresse den tjejen har jag konstaterat. Jag använder den egenskapen för att motivera Lilltjejen i träningen.


Hörs

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Anziehends


Skapa flashcards