Anziehend's Hovawart

Alla inlägg under mars 2009

Av AnnKristin - 8 mars 2009 20:47

bästa Hoffevalpen idag i Rättvik. En bra bit över tvåhundra anmälda hundar till körhallen och det var inte trångt någonstans, utom köerna till toa*S*


Körhallen är ett bra ställe för stora hundarrangemang. Dagens utställning flöt på bra och det tack vare alla härligt underbart trevliga människor som jobbade för att det skulle bli ett superarrangemang, det lyckades.


 Jag var nyfiken på Äventyrs avkommor men hann bara se de en snabbis, jag jobbade i en annan ring tillsammans med AlphaElin som skrev för första gången på utställning men det märktes inte utan det verkade som hon inte gjort annat.

Tog ett kort på dagens BIR valp men Bodil lovade att skicka mig kort eftersom hon tog många, många fler. så nu väntar jag med spänning. Bra benstommar tror jag var övergripande iallafall.


Jag har även hunnit förhöra mig hur det går för Puma och det går bara bra...


Nu blir det soffan



Av AnnKristin - 7 mars 2009 21:22

arrangera ett foto på sig själv och hundar även om man har hjälp med kameran..... Det har ju varit lättare att ta ute men vem har sagt att allt ska vara lätt.....

Maria Mattsson sekr. i Mellansvenska skickade sin presentation och kort för hemsidan idag så jag skullle givetvis inte vara sämre*S*

Det blev att skriva presentation och ta foto... Jajamen så var det gjort, meningen är att fotona ska bytas ut mellan varven så det blir rena proffsfotot innan det är klart*L*

Nu ska jag ge doggsen mat och krypa till kojs för att vara pigg imorgon bitti när jag beger mig till Rättvik och utställningen .

Här är en av bilderna från kvällskvisten..

Syns kanske i Rättvik



Av AnnKristin - 7 mars 2009 17:25

bilden, blev såååå supernöjd. Jag förstår när jag ser denna underbara bild som min vän Lotta tog för några år sen varför hovawart är min ras.

Givetvis är det inte bara det vackra yttre som gjort att jag tycker så rysligt mycket om hoffarna det är hela deras väsen.


Hoppades att jag skulle kunnat rama in den idag också men det blev inte så eftersom den j-a "kladden" på Gallerix i Borlänge på kupolen har sålt min ram som jag ringde om igår. Jag beställde den för över en vecka sen eftersom jag köpte ramar till Championaten där och ville ha samma design på ramarna.

Va förb. man kan bli......

Nu blir det att leta rätt på ett annat Gallerix och känner jag mig rätt så får jag tag i en ram sen kommer jag aldrig att ens handla ett vykort på den firman.

Var in på biltema också och köpte en sämsskinn till hundarna att busa med.

Kollade in objektiv på expert till min kamera....wow sicka grejer det finns. Jag måste ha hjälp att kolla in vad jag behöver.

Nu får ni iallafall njuta av bilden så hörs vi.

Av AnnKristin - 6 mars 2009 21:22

har jag en känsla av.... Imorgon är mina planer att hämta förstoringen på min Prinsessa och titta in på bygg& bo mässa vid travet... Tänkte få någon idé hur man skulle kunna fixa till köket.

Söndagen kommer att tillbringas i Rättvik i körhallen där Mellansvenska har sin inofficiella utställning.

Givetvis så hinner jag träna lite hund också. Tänkte hitta en snöfri plan, hur det nu ska gå till*L*

Inte för det spelar någon roll men nu är det mars och vårkänslorna bör sparkas igång så lite asfalt är en start kanske..*L*

Ser fram emot Frida helgen, vi kommer återigen att bli ett tokmysigt gäng.

Har en spännande vår framför fötterna hoppas jag.

Funderar på att anmäla Assi till Östras utställning, såg idag att jag är ledig den helgen.

Det är liksom med blandade känslor eftersom hon inte kan ställas i bruksklass. Vi har inte ens startat så ....Äh jag vet inte . Det är ju ett tag dit så mycket hinner hända. Vi har planerat in att tävla första gången 30 maj och utställningen är 16 maj ... Känns som "Orsa kompani lovar ingenting bestämt".

Har inte fått något datum för "sökhelgen " heller så.....

Imorgon hoppas jag kunna visa er förstoringen på min Prinsessa..

Gonatt så hörs vi imorgon

Av AnnKristin - 6 mars 2009 12:19

från gårdagens sparkåkning och promenad...

hörs av lite senare

Av AnnKristin - 4 mars 2009 22:06

Kolla vilken snygg Liten tjej.

Duktig du är att fota Carro!!

Av AnnKristin - 4 mars 2009 21:49

Fick dra iväg till Vansbro idag på eftermiddagen eftersom jag måste vara startklar om det blir kallt. Jag har nämligen fått hjälp att fixa nya plastmedar till min spark......Tack Linda och Eva..

Fryser det på lär man ju åka, det känns vemodigt när snön försvinner.

Kan man vara mitt i livet och tycka det är såååååå j-a kul med snö..*L*(?)


Om ni som läser min blogg och funderar på att köpa hund men inte har riktigt koll på vilken ras som skulle passa. Jag har ett litet råd eller en idé åt er. Far till körhallen i Rättvik där Mellansvenska Hoffeklubben anordnar inofficiell utställning på söndag.

Det är massor av hundar anmälda, jag vet inte hur många raser som är representerade förutom att det är många. Jag vet det eftersom jag har rosetterna hemma i vardagsrummet*L*


När ni bestämt er för vilken typ av hund ni gillar , ring och besök flera uppfödare innan ni bestämmer er.


Jag har fått ett superfint kort på Puma men måste vänta på tillåtelse att visa det men jag lovar att det är värt att vänta på.




Av AnnKristin - 3 mars 2009 22:29

tror jag.... Ville bara visa att vägen vid klubben har blivit lite ren från snö...

Marmor har fått ett eget namn, Puma heter hon... Det var lite häftigt tycker jag och fint.

Carro har meddelat att allt går bra så nu får vi sova lugnt om natten*L*

Träningen gick inget vidare, kändes som stinget var tappat och var hittar man ett tappat sting(?) Gud hjälp mig vad man kan bli stressad av ett tappat sting..Kan ju va vårtrötthet...

Ha det gott så tar vi nya tag i morgon...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Anziehends


Ovido - Quiz & Flashcards