Anziehend's Hovawart

Alla inlägg under maj 2009

Av AnnKristin - 24 maj 2009 09:47

Vi träffas halv fyra vid klubben så jag hinner ut med alla hundarna innan och låta de få lite kvalitetstid var och en. Tess håller på att gå in i höglöp nu så Batman är lite störd men inte alls som när gamla damen löper då....är han kär....

Carro har laddat upp lite nya bilder nu, tagna den 23 maj, jag var bara tvungen in och hämta några stycken. Vilka kort , vilken miljö och vilka hundar....

Fick även en film från Emelie R i morse på mailen den får ni också ta del av, vi snackar träna hund i jämförelse med detta så är MÅNGA av oss på lekisstadiet, vilken knäck åt självkänslan....!!! Men såååå aphäftigt Tack Emelie för den tvärfräcka filmen...

Texas och Puma

Charlie, kolla vilka härliga färger och den gamle mannen. Gamla hundar är så vackra.

Texas vilken grabb

Alla hundarna


Av AnnKristin - 22 maj 2009 19:28

Vilken överraskning. Hux flux ringer telefon och någon frågar varför jag låst grinden ....... Va... jag tyckte det var norska ... Men tänkte det kan inte vara möjligt men visst var det möjligt.............

Det var Boss och Börre, de har åkt ända från Norge för att hälsa på oss.

Det var hur gulligt som helst, jag trodde aldrig att Boss tassar skulle knalla runt i köket igen.

Han var så fin, en rejäl hane med massor av päls. Så trevlig och härlig hund, social och det finns inte nog med lovord över denna hund. Jag tog massor av kort , ni får ju också ta del av några. Spelade in lite "film" också men det blev en liten snutt.

Nu ska jag hämta mig från chocken.. Ha det bra

Av AnnKristin - 21 maj 2009 10:14

Vi kom med i Malung också..... Känns urbra, alltid bra med en andra chans.

Det blir veckan efter så vi kan vila Assi i form...*S* . Ska ju med Lilla Tess på sökläger, det enda jag bestämt är att ska det markeras så får det bli skallmarkering. Rulle har jag hört från de som har erfarenhet att skapar bara blindmarkeringar till syvende och sist.

Lena Sundberg fotade på Frida lägret ( Jag tog mig friheten och ändra till svart/vitt så ni inte blev bländade*S* av armarna naturligtvis)

Av AnnKristin - 20 maj 2009 10:59

Så här glad blir Lilla Tess när hon fått belöning efter lite fritt följ....

Assis spår gick bra, går det så här bra den 30 maj så ska hon ha en tia....basta.

Noggrann och påvisar alla pinnar, stannar över pinnarna(Den är min:) )

Nu har jag varit ledig ett tag, börjar imorgon igen. Blandade känslor, har ett bra schema så det är ju smidigt. Men visst är det skönt att vara ledig även om jag inte avundas de som är arbetslösa eller på annat sätt inte har ett jobb att gå till.

Egentligen tycker jag det är för j-a dumt att inte alla har möjlighet att få delta i arbetslivet, jag tror ingen väljer att stå utanför  Kunde människor välja så visst önskar alla att dra sitt strå till stacken.

Jag är fullt medveten att visst finns det andra tankar runt detta men jag tror så här.

Av AnnKristin - 19 maj 2009 22:20

Idag har vi haft besök av en Battisdotter som heter Via, jag har inte träffat henne innan så det var kul.

En helsyster med Demi & Dina. Visst kan man se likheter med Lilla Tess.

Efter detta så blev det att fara till klubben och träna med mina medtävlare, vi är ett gäng där vi önskar att alla ska bli uppflyttade så det blir uppflyttningsfest och inte gravöl den 30 maj. Fick med alla fem hundarna som ska visa framfötterna

Av AnnKristin - 19 maj 2009 10:11

Nejdu j-a .... Jag kommer att hålla dig under herrans tukt och förmaning tills jag drar mitt sista andetag och det hoppas min matte dröjer ...Det tycks Min älskade Akki tänka när hon tycker Assi ska hålla sig på mattan...

Detta kort är taget precis nyss..... Att inte den åldrige damen tröttnar..


Av AnnKristin - 18 maj 2009 18:37

Idag har jag träffat Elin & Alpha, det är alltid lika kul att träffa dem.

Vi for till "klubbskogen" och la spår, Elin la två spår till Alpha ett lite kortare till att börja med sen ett avsevärt längre. Alpha klarade ut båda med glans, hon är spårnoga den damen också. Vilken päls hon har, jag ser även mycket av Akki i hennes uttryck hon är så fin .

Tack för en trevlig eftermiddag , vi lär göra om det snart nog...

Dödssynden var idag att kameran låg hemma, en situation som jag avskyr.

Det är apläckert att se Akkibarnen arbeta för det är något de kan, brister det så är det förarna som inte varit tydliga nog... Men hittills har jag inte upplevt det med mina ögon.

Jag la lite lätta upptag till Tess, det första klarade hon superfint. Sen bröt okoncentrationen genom, hon vill snabbt något annat tycker att , typ nu har vi gjort det här nu tar vi något annat.

Jag tänkte inte focusera så mycket på spår nu heller eftersom vi ska testa söket och jag är av den tron att göra ALLT med en hund då blir det varken hackat eller malet, jag kan ju ha fel men det är min tro.


Av AnnKristin - 17 maj 2009 22:12

Så jag bjuder på vår apportering också.... Inte ett tugg...

Jag tycker vi fått till momenten någorlunda efter 17 veckors träning .....

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Anziehends


Ovido - Quiz & Flashcards