Anziehend's Hovawart

Alla inlägg under mars 2012

Av AnnKristin - 4 mars 2012 21:21

Helgen har varit tokkanonbra , pysslat med hundarna i finvädret, haft supertrevligt besök , fått trevliga mail, glada nyheter från Norge , pratat i telefon med bästagoavänner och chattat med goastevänner och besökt bästaRottisLotta och pussat på hennes fina rottisbäbisar. Jag kan inte begära mer av en tokbrakanonhelg.


Znådass (Anziehend¨s Buster Keaton) blev BIR valp och 2:a i gruppen som bestod av tretton olika raser på lördagen , nog för jag är partisk men han är väl värd allt denna underbara hund som är lika vacker som god som gull. Jag får tacka Lisbeth för hon visar upp en sån fin representant för rasen.

 


På lördag eftermiddag blev det skogen och Skärklacken för att njuta av den lilla snö som finns kvar, det var folk överallt som satt och solade eller bara var ut i skogen och det förstår jag .

Det blev ömsom vin ömsom vatten fotona . Det var lite mörkt där jag var först .

         


Då blev det Skärklacken där det alltid finns sol, om den är framme.

                        


Helt avkopplade

  


Idag har vi haft kanontrevligt besök som vi hoppas vi träffar igen inom snar framtid , Planen kan bli så Zickan :)

Det är alltid härligt  att träffa nya människor , det kan vara början till en livslång vänskap eller ett flyktigt besök. Så spännande livet är och föränderligt . Det är helt enkelt ibland störtskönt och ibland uselt.

Kram till er alla

Av AnnKristin - 3 mars 2012 09:04

Vanlig o vanlig, äntligen en lördagmorgon när jag inte är på väg nånstans eller kommer hem från jobbet eller ...... Det känns tokkanonbra.

Gick upp tidigt och gav hundarna frukost satt på kaffepannan , jo jag är gammaldags och kokar kaffe på spisen det känns tryggt och bra . Kaffet blir dessutom goast så tycker jag även om jag gillar kaffe i de flesta former men kokkaffe är ändå kokkaffe.

Jag tog fram kameran för att föreviga lugnet en vanlig lördagmorgon hos oss och är tacksam över att jag inte befinner mig i "fädrens spår! stakandes mellan Sälen och Mora någonstans.

Vilken vår vi har framför oss. Nästa helg har vi i Mellansvenska inofficiell utställning i Rättvik , 220 anmälda . Fantastiskt roligt.

Jag måste leta rätt på någon utställning till mina också, kan inte koncentrera mig på att dona med hundar när jag är med och anordnar. Där kanske mina manliga gener gör sig påminda , kan inte göra två saker samtidigt :)-

Känner på mig att våren kommer att rulla på i en hiskelig fart.

Det gör inget för vecka 28 har vi Chanzenläger och då hoppas vi att få träffa massor av underbara, goa vänner .Nyfunna och "gamla" .

Sen är det Tervakoski som borde få sig ett besök . Den stora utställningen som de planerar i Tyskland septembermånad  är redan klart och det är något jag verkligen ser fram emot. Behöver få umgås med Maria lite , hon som många av mina närmaste bor alldeles för långt ifrån.

Valpplaner finns det givetvis , Assi kommer att paras igen till hösten .

Men nu till fotona jag tog på morgonkvisten


Blaise och Bond myser lite ,  Vi letar aktiv fodervärd till Blaise, en kanontrevlig, koppelvan och rumsren tjej . Lättlärd, van vid både andra hundar och ungar.

         

Älskade underbara fina Sally vilar mellan hon berättar för ungarna vart skåpet ska stå

 

Bob & Dezz är ett kapitel för sig, Bob skulle behöva en aktiv träningskompis, han är en superrolig hund med mycket rackartyg i .  En störtskön, snäll och häftig hund.

     

Det var lite från en vanlig lördagsmorgon hos oss.

Det blir skogen idag och fler foton hoppas jag på

kram och ha en underbar dag , kör lugnt


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Anziehends


Skapa flashcards