Anziehend's Hovawart

Alla inlägg under juli 2013

Av AnnKristin - 12 juli 2013 23:24

Från min födelsedag , jag vet inte ett bättre sätt att fira sin födelsedag än med goda vänner och ett helt gäng Hovawart.

Klart att jag saknar en del också förståss men jag är toppennöjd med dagen.

Tack alla härliga för en en go dag med sång och presenter , denna dag blir för alltid ihågkommen som en ljus och tokmysig dag. Lite bilder från dagen, ni är alla så duktiga med era hundar så man blir tokstolt.

                                                                                                 

Vilken härlig dag att minnas ,nu är det dags att krypa ner så jag får njuta av  den gemensamma frukosten

natti natti

Av AnnKristin - 12 juli 2013 06:08

En superfin dag, det är alltid härligt att träffa hundar, mattar och hussar. Det känns ibland som vi fått rutin på detta med läger men inte är det så utan vi tänker fortfarande på vilken mat vi ska servera, hur mycket bullar och kakor ska bakas.

Det är ett pyssel men ett roligt pyssel.

I år blev det två MHn innan lägret och det la vi så för att inte hundarna skulle vara så trötta som de är efter ett läger och det visade sig att det blev bra.

Nu hinner inte jag sitta här längre utan ni får njuta av lite foton från lägrets första dag.

                                                                                     

Ha en underbar dag så hoppas jag återkomma med fler bilder..Kram på er alla

Av AnnKristin - 10 juli 2013 23:10

Givetvis när jag väljer att sätter små tassar till världen så gör jag allt för att det ska bli så rastypiska hundar som möjligt både till exteriör och mentalitet. 

Efter jag bloggat sista gången har det hänt en del Anziehend's Betty Boop , Mysan i dagligt tal blev andra bästa tik på Osby.

Hon är en kanonfin tik som har blivit topplacerad alltid när hon ställts ut och hon är bara utställd på rasspecialer. Det är häftigt så visst får jag vara stolt, jag tillåter mig det iallafall. Jag fick bilder från utställningen skickade till mig från Jenny på Bergenhovs Kennel, kanongulligt.

           

 

Anziehend's Blixt Gordon även han friröntgad, kanonskönt. Muffins som han kallas åkte tåg med matte Lena från Stockholm till Dalarna för att göra ett strålande MH och sen ta tåget hem igen.

Tisdagen ägnades till MH för 5 av valparna och jag blev mäkta stolt över deras jobb på banan. De är i andra könsmognadsperioden så de kan väl uppvisa både det ena och det andra men det gick bra för alla. Jag får tacka mina goa valpköpare för de kom från när och fjärran för att göra sitt MH.

Jag tackar även figuranter, beskrivare och testledare och alla inblandade i både kök och allihopa. Ingen nämnd och ingen glömd.

Vi har haft MH tre dagar i rad på klubben, jag har varit där alla. Testledare söndag och måndag, tisdagen var det mina hundar så jag hade fixat allt men testledaren jag ordnat gjorde illa sig och jag fick återbud, ibland har jag tur och kom på att Maria som är med på vårat läger också var testledare så det ordnade sig och allt gick strålande. Vi testade även hennes hund och det gick bra, då klev jag in i rollen som testledare igen. Allt går att lösa.  Tre hoffar och en sheltie från Chefka's beskrevs på måndagen och det gick bra.

Lite bilder från tisdagen när "mina" ungar beskrevs, det klickar för mycket i min kamera så det blev inte så många foton som jag önskat eftersom jag inte vill störa. Men en del bilder från dagen blev det.

                                                                         

Vi har hunnit med lite bad också förståss , det är ju sommar

                                       

Lite kvalitetstid i solen

                 

Idag har vi haft en härlig dag med fika hos goa vännen Kerstin på Vidablick , imorgon kör vi igång med Chanzenlägret 2013 och sista helgen i Juli far vi till Tervakoski.

jag kommer att fota en hel del på lägret förståss så det är bäst ladda batteriet . Kramar alla govänner


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Anziehends


Skapa flashcards