Direktlänk till inlägg 27 augusti 2015

En bild kan säga mer än (1000) ord..... :)

Av AnnKristin - 27 augusti 2015 09:41

Det är kanske därför jag fotar så mycket, jag gillar att dokumentera i bilder. Tänk om man kunde försörja sig på att fota, va kul det skulle vara. Att ha sitt fritidsintresse till jobb (?) Nej då skulle det bli en press att utföra något som skulle passa något eller någon annan. Man skulle kanske inte ha känslan för det man gör på samma vis. Det är nog samma med alla fritidsintressen,  mitt stora intresse är hund och allt som har med hund att göra. Avel är spännande, så viktigt, så ansvarsfullt och för mig är det viktigt att inte bli beroende av att ha kullar som ska gå med vinst, för mig är det viktigt att inte gena utan göra något jag verkligen tror på. Det känns skönt att inte ha pressen på sig utan att ha mina intressen som just intressen. Att jag är intresserad av mentalitet har nog inte gått förbi någon och att jag inte fäster så stor vikt vid alla dessa tester även om jag givetvis gör dem och är ansvarig även för dem på min klubb.

Det är viktigt för mig att vara med om jag ska kunna sätta något värde på dem. Det är mycket vi inte testar som är viktiga för våra raser. Anfall är bästa försvar mot andra hundar till exempel. Vi testar inte om de är "hundelak", visar aggression mot andra hundar och det visar för mig på en del osäkerhet, en trygg hund skulle inte lägga ner mödan på att bli förbannad utan den är trygg i sig själv och säger med kroppsspråket att det är lugnt, mörkrädsla är också en rädsla som är svårt att testa utan du får förlita dig på hundägaren för den har facit på sin hund i mångt och mycket.

Vi hade ett minichanzenläger i år som blev lyckat. Det var meningen att vi skulle hjälpa varandra och det gjorde vi också men Sandra var fenomenal att organisera upp hela lydnadsbiten, hon är kalasduktig och supergo. Vilka härliga valpköpare vi har , jag är så glad över er alla. Det känns så tryggt att ha så härliga människor som valt oss. Lorentz hade en tankeväckande föreläsning för oss, han är duktig den mannen. Alla på lägret bidrog med massor. Välkomna igen nästa år och då tar vi ett längre.

Jag är också glad över vårt träningsgäng på klubben, vi lyfter verkligen varann och är peppande så nu är vi farliga eller kommer att bli iallafall. Ett uppsving för brukset på klubben!

Nä nu lär det till lite bilder .

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Vi är mycket ute och spårar, Maria har grillen med så vi slipper gå hungriga och kan vara borta länge...Det är detta jag får energin ifrån att umgås med goa vänner fyr och tvåbenta i naturen

                   

Jag och Cissi for till Rättvik och var med på deras välorganiserade inofficiella utställning, den dagen gillade Patric Ragnarsson Cemla mest vilket var förvånande eftersom de flesta tyckte Cessi borde vunnit den matchen. De är bra båda två men just den dagen flöt Cessi fram. Efter utställningen for vi till Vackra Vidablick och fick lite gofika av Kerstin. Innan vi skildes så blev det lite mat på Thairestaurang i Leksan där Cemla och Cessi fick vara med på uteserveringen. Guld till dessa restauranger, mer sånt . En härlig dag läggs till minnena.

                             

Vi var till Nås och spårade till det blev becksvart en kväll

           

Malingarna, kurs på klubben , äh härliga foton bara på goa folk & hundar


               

                         

Hoppas ni alla får en kalasfin torsdag, i helgen far vi till Norge och träffar lite Hovawart på deras rasspecial. Ska bli kanonkul

Kram till er alla

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tess

27 augusti 2015 21:12

Vilka helt fantastiska bilder! Du är otroligt duktig med kameran, alltid roligt att se nytt här på bloggen. Ser ut som ni hade ett riktigt bra läger, jag hoppas jag och Cody kan vara med nästa år. =)

AnnKristin

27 augusti 2015 22:39

Tack snälla goa , klart ni måste vara med. Vi ska försöka få till datum så snart vi kan för både MH och sen läger
kram på er , ni kan väl komma upp och hälsa på ändå också :) Alltid välkomna vettu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnKristin - 18 april 2016 06:00

Jag älskar min ras Hovawart så in i bängen så det finns inte, jag valde den för över tjugo år sedan av många anledningar. Några av de jag kom ihåg var följande: Ingen jakthund Verkade vara en hund jag kunde ha med mig i skogen när jag red, uta...

Av AnnKristin - 29 mars 2016 07:19

Hej alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att vårsolen gör gott. Idag ser det inte ut att bli så mycket vårsol men jag kan se tillbaka på en underbar påskhelg i spårskogen med härligt goa vänner som jag känner mig väldigt komfortabel m...

Av AnnKristin - 8 januari 2016 12:52

Är det för att jag börjar på att bli äldre det går så fort tiden eller har det alltid varit så (?) Om tio dagar fyller C-kullen 1 år, helt fantastiskt hur det ramlar på. Jag vill tacka alla valpköpare vi har på kenneln för ni är så underbara med er...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anziehend's blogg med Blogkeen
Följ Anziehend's blogg med Bloglovin'

Anziehends


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se