Direktlänk till inlägg 5 september 2015

Fick en sticka med fler bilder från Norges RASSPECIAL 2015

Av AnnKristin - 5 september 2015 20:26

Många turer runt denna sticka men äntligen så fick jag den i min hand. Det är Goa Carina Torstensson som är fotografen av de flesta bilderna.

Jag hade semester idag, ibland behöver man en dag ledigt och ledig har jag varit. Jag har träffat goa vänner och det är en riktig energiboost.  Det är så viktigt att trivas, att trivas är en skön känsla och det gör jag när jag har folk omkring mig som jag tycker om. Väldigt lätt egentligen.

Jag har också pratat med folk som betyder mycket i telefon, hux flux kom jag att tänka på en grej som inte slagit mig förut. Att ha en dialog i levande livet i mötet betyder ju 90 % kroppsspråk och 10 % vad vi säger ungefär så är det. Givetvis så funderar jag över ... Hur fungerar det i telefon då jag tolkar de 10 % och missar massor. % är ungefärligt.

Nu till de fina fotona

                                                                                       

Nu blir det natti natti , imörrn är det jobb som gäller och inga nöjesresor

kram till alla och mest till de som lämnar ett avtryck här .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnKristin - 18 april 2016 06:00

Jag älskar min ras Hovawart så in i bängen så det finns inte, jag valde den för över tjugo år sedan av många anledningar. Några av de jag kom ihåg var följande: Ingen jakthund Verkade vara en hund jag kunde ha med mig i skogen när jag red, uta...

Av AnnKristin - 29 mars 2016 07:19

Hej alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att vårsolen gör gott. Idag ser det inte ut att bli så mycket vårsol men jag kan se tillbaka på en underbar påskhelg i spårskogen med härligt goa vänner som jag känner mig väldigt komfortabel m...

Av AnnKristin - 8 januari 2016 12:52

Är det för att jag börjar på att bli äldre det går så fort tiden eller har det alltid varit så (?) Om tio dagar fyller C-kullen 1 år, helt fantastiskt hur det ramlar på. Jag vill tacka alla valpköpare vi har på kenneln för ni är så underbara med er...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anziehend's blogg med Blogkeen
Följ Anziehend's blogg med Bloglovin'

Anziehends


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se