Direktlänk till inlägg 25 september 2015

Äntligen fredag.....

Av AnnKristin - 25 september 2015 21:43

Jag gillar mitt jobb och att jobba annars skulle jag byta jobb eller göra den förändring som behövs, just nu på hösten är det alltid många roliga aktiviteter på helgerna så dagarna räcker knappast till.

Förra torsdagen fick det bli uppflyttårta på klubben.

  Sandra, Anna, Svempa och Lorentz dök upp på torsdagen också så de hann vara med på vår torsdagsträning. 

              

På fredagen när jag kom från jobbet var MT banan klar, så gulligt så det finns inte. Vilka goa vänner. När Gunilla och Pentti kom lite senare drog vi till skogs för lite spår och uppletande. Charmig fick lite klurigare spår som han redde ut alldeles ypperligt. Cemla likaså men hon är nyfiken på allt runt om än så det stör ut henne lite. Hon är ung och hovawart mognar som ett vällagrat vin. Jag har aldrig skyndat med mina hundar, det finns ingen anledning. Dezz fick lite uppletande hon är lite ringrostig men jobbar på bra , det reder sig.

                    

Lördagen startades upp med fem hundar som gick MT, varav fyra klarade sig och blev godkända nådde upp till poäng som erfodras. Sune & Cissi slöt upp på morgonkulan. Första gången i skarpt läge för Cissi som figurant och hon var hur duktig som helst. Vi är ett strålande gäng som håller på. Denna gång hade jag och Pentti kökstjänst men givetvis så ser vi så mycket hund som är möjligt. När det blev eftermiddag så riggade vi om banan och körde 4 MH hundar. Två hovawart och två schäfer alla har känd mental status. Schäfrarna var från vår klubb.

                  

Söndagen ägnades bara till MH. alla 8 hundarna fick känd mental status, det var många från vår klubb som deltog och det är roligt, det är ju därför man anordnar grejer det är för medlemmarna på klubben ska ha möjlighet att testa sina hundar.

                                      

Vilket gäng vi blivit, jag trivs så bra med dessa underbart goa folk så det finns inte. Det är också så härligt att se  Goa Cissi blivit en så duktig figurant. Goa Sune & Lorentz är riktiga parhästar och duktiga mentaldomare/ beskrivare. Sandra, Anna & Svempa, Gunilla & Pentti  jösses va glad jag  får vara att ha er i mitt liv. Somliga har tur mellan varven.

Skulle jag få välja mellan en säck pengar och alla goa vänner så skulle säcken tokförlora.

Det finns så många goa hjälpsamma människor, vi har en toppenordförande på vår klubb som verkar ha hur mycket tålamod som helst och inget är omöjligt. SBK tävling kan få mig att bli både svettig och högröd i ansiktet men då har Lena tålamodet.Jag registrerar för sällan det är väl därför. Strunt samma allt är i ordning inom tidsramen och det är huvudsaken. Vi hade mycket publik på söndag och jag tror de njöt lika som oss av härliga hundar och vår braiga bana.

Det blir tomt efter stockholmarna ö köpparbergarna

Men som tur är finns mina tokmysiga vänner här och vi lär nog ta på oss lampor snart när vi spårar för mörkt håller det på att bli nu

      

Det känns att det är bäst att krypa ner snart eftersom imorgonbitti ska jag vara på klubben vid nio för skyddsträning med Jonas Eldh, det blir spännande för sist jag höll på med något sånt var 2007 när Ismael var här och då var det Assi som testade på. Att jag inte fortsatte var att det var inte så utbrett då och det var uselt med figuranter. Assi var en klippa i IPO spåret vilket kunde märkas senare när jag tävlade i spår med henne.

Nu är det Dezz som ska få testa på i helgen och eventuellt Cemla kanske får pröva på och vi får se vart det bär. jag kände att när jag ändå hade en tom helg som var planerad för lägretävling så var detta ett tillfälle jag inte fick missa. Det är ju alltid på lek och den figurant som gästar oss har iallafall varit skyddsfigurant på nordiska i år så jag är i trygga händer känns det som.  Jag är alltid noga med vem jag leker med .

Lite foton från veckan som gått, huller om buller

                              

Sist men inte lättast har jag fått hem nymodigheten så nu blir det bära av , jag kan bara tänka mig när Charmig kommer på att den är nog värd en köttbulle att bära runt på......

  

Natti natti ser fram emot morgondagen ........kram till alla jag gillar
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnKristin - 18 april 2016 06:00

Jag älskar min ras Hovawart så in i bängen så det finns inte, jag valde den för över tjugo år sedan av många anledningar. Några av de jag kom ihåg var följande: Ingen jakthund Verkade vara en hund jag kunde ha med mig i skogen när jag red, uta...

Av AnnKristin - 29 mars 2016 07:19

Hej alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att vårsolen gör gott. Idag ser det inte ut att bli så mycket vårsol men jag kan se tillbaka på en underbar påskhelg i spårskogen med härligt goa vänner som jag känner mig väldigt komfortabel m...

Av AnnKristin - 8 januari 2016 12:52

Är det för att jag börjar på att bli äldre det går så fort tiden eller har det alltid varit så (?) Om tio dagar fyller C-kullen 1 år, helt fantastiskt hur det ramlar på. Jag vill tacka alla valpköpare vi har på kenneln för ni är så underbara med er...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anziehend's blogg med Blogkeen
Följ Anziehend's blogg med Bloglovin'

Anziehends


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se