Direktlänk till inlägg 28 september 2015

Borde sova.......

Av AnnKristin - 28 september 2015 03:34

Jag som sover som en stock, somnade 22 vaknade 24.15 . Det kommer att bli en kämpig morgondag så kan det vara ibland,  tiden finns att reflektera över helgen som gått iallafall.

Carina & Chica har varit i Lindesberg och blivit Bästa Valp i rasen, det är så himla kul eftersom dessa valpar är kanonfina och har ett sunt temperament. jättefin kritik fick den lilla godingen.

  

Gunilla blev uppflyttad till lägre klass spår med Dalila Aldeon så det det händer grejer, det är kul att kunna presentera vackra, rastypiska Hovawart som är roliga att jobba med och som har drivet att vilja .

Själv har jag och Dezz bara roat oss denna helg och det har vi gjort med besked. Efter den 13 september när vi blev uppflyttade så bestämde vi oss att pusta ut en vända men min goda vän Lotta hade en plats över på skyddsträningen så vi hoppade på för att bara testa.

Att jag vågade var att figuranten var duktig och hade meriter som figge i sin säck, jag skulle aldrig våga släppa en hund på någon som jag inte var hundra på. Det kändes superbra med Jonas .

Både jag och dezz är väldigt nya på denna sport rent praktiskt, ja vi har ju aldrig praktiserat detta förrän nu. Jag testade med Assi för Ismael runt 2007, hon var också duktig men eftersom det inte var så utbrett så var det svårt att fortsätta resan.

Det jag kommer att göra nu är att ta skyddslicens och göra ett BH-prov med henne när det är möjligt sen får vi varhän det lutar. Planen var ju att starta högre i vår om nu inte planen revideras. Jag ska testa göra något spår  med henne få se hur det känns. Får vi kläm på lydnaden så ..... IPO lydnaden skiljer ju sig lite från "vår" och även spåret givetvis.

Lite bilder från helgen. Cissi & Cessi var på klubben också för att träna nosework, de är så duktiga ihop.

                                                                                                            

Ska försöka få ett par timmar till med sömn. Tack för ni kollar min blogg , är alltid roligt med kommentarer ;) 
ANNONS
 
Ingen bild

Tess

28 september 2015 19:48

Vilka fantastiska bilder, man riktigt ser hur roligt Dezz tycker det är! Vilken fokus! Och fina Cessi, så lika hon och Cody är. =) Grattis igen till Chica, finaste kritiken.

AnnKristin

28 september 2015 21:18

Tack snälla, det var verkligen kul... Dezz hittat en till grej att bara gilla !! Häftigt med Chica, hon är kalaspingla. Det är riktigt roligt med så fina ungar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnKristin - 18 april 2016 06:00

Jag älskar min ras Hovawart så in i bängen så det finns inte, jag valde den för över tjugo år sedan av många anledningar. Några av de jag kom ihåg var följande: Ingen jakthund Verkade vara en hund jag kunde ha med mig i skogen när jag red, uta...

Av AnnKristin - 29 mars 2016 07:19

Hej alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att vårsolen gör gott. Idag ser det inte ut att bli så mycket vårsol men jag kan se tillbaka på en underbar påskhelg i spårskogen med härligt goa vänner som jag känner mig väldigt komfortabel m...

Av AnnKristin - 8 januari 2016 12:52

Är det för att jag börjar på att bli äldre det går så fort tiden eller har det alltid varit så (?) Om tio dagar fyller C-kullen 1 år, helt fantastiskt hur det ramlar på. Jag vill tacka alla valpköpare vi har på kenneln för ni är så underbara med er...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anziehend's blogg med Blogkeen
Följ Anziehend's blogg med Bloglovin'

Anziehends


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se