Direktlänk till inlägg 5 oktober 2015

Ett stort Grattis till Zickan, Bob, Muffins, Zito,Zero, Myza & Blaise

Av AnnKristin - 5 oktober 2015 21:20

Tänk att fyra år har gått så fort, det bara pinnar iväg. Vi fick en hälsning från Zickan idag, han hälsade att han och matte hade det bra. Som jag vet så mår alla fyraåringarna prima och det känns skönt.

Jag minns när de kom till världen de små, det var jag och Maria som var hemma och det började på dagen. Det var lite knöligt inan allt kom igång så Ulla som bodde nära mig och har jobbat på klinik kom och sen kom de bara i lagom fart , de små. Ulla är tyvärr inte med oss längre, hon gjorde inte mycket väsen av sig men hon är saknad. Assi var så duktig med de små, en riktigt bra mamma . De fick en riktigt bra start i livet och så ska alla små ha det. Jag satt mest och tittade på underverken. De var så fina och är fortfarande.

  

Blaise hann precis med på MT en dag innan fyra år som är gränsen, det blev brådstörtat. Kerstin & Blaise fick en återbudsplats i Fagersta så det blev tidig telefonpåringning, de hade kastat om startordningen så Blaisan & Kerstin gick vid 16 tiden. Blaise gjorde exteriören i somras och blev godkänd rakt igenom och mentalbiten klarade hon också galant med 422 poäng . 137 i första delen. Vi får vara mer än nöjda . De är duktiga de där Kerstin & Blaise.

                

Gunilla, Fabbi och Elda har varit på dragtävling i Hällefors. Fabban gick och vann sin klass och Elda blev trea i sin. Jösses va de kan !!! Roligt att Hovawarten visas upp i allt som är möjligt och desto fler som får se vår ras desto fler blir intresserade av rasen. Syns vi inte, finns vi inte.

Lördagen tillbringade vi tillsammans med goda vänner vid Malingarna, Tess och Cody (Chess) kom upp från Stockholm och det visade sig att grabben var en fena i spåret så nu får Tess göra det lite svårare för honom. Jättetrevlig dag. Carina med Chica (Chic) & Banjo kom också så vi blev några Hovawart. Carina har hunnit en bit i sin träning med båda sina hundar så det är roligt. Maria & Schäfern Gessi gjorde hoffarna sällskap. Alltid trevligt när man är ett gäng. Vi grillade korv , både vanlig och veg. Det är riktigt mysigt på våra träffar. Vi gofikade också, Tess gör alltid goda kakor som man inte kan motstå. Cemla och Charmig fick var sitt spår som de redde ut galant.  Lär ta tag i detta med att skola om Dezz nu så vi hinner ikapp till våren, men hur svårt kan det va ? (Hur svårt som helst kanske, rent ouppnåligt)

Lite bilder från vår lördag

                                                                                    

Oj vad klockan tickat iväg, bäst att knyta sig medans jag gäspar annars blir jag som barna. Natti natti

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnKristin - 18 april 2016 06:00

Jag älskar min ras Hovawart så in i bängen så det finns inte, jag valde den för över tjugo år sedan av många anledningar. Några av de jag kom ihåg var följande: Ingen jakthund Verkade vara en hund jag kunde ha med mig i skogen när jag red, uta...

Av AnnKristin - 29 mars 2016 07:19

Hej alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att vårsolen gör gott. Idag ser det inte ut att bli så mycket vårsol men jag kan se tillbaka på en underbar påskhelg i spårskogen med härligt goa vänner som jag känner mig väldigt komfortabel m...

Av AnnKristin - 8 januari 2016 12:52

Är det för att jag börjar på att bli äldre det går så fort tiden eller har det alltid varit så (?) Om tio dagar fyller C-kullen 1 år, helt fantastiskt hur det ramlar på. Jag vill tacka alla valpköpare vi har på kenneln för ni är så underbara med er...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anziehend's blogg med Blogkeen
Följ Anziehend's blogg med Bloglovin'

Anziehends


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se