Direktlänk till inlägg 8 januari 2016

8 Januari 2016 redan (?)

Av AnnKristin - 8 januari 2016 12:52

Är det för att jag börjar på att bli äldre det går så fort tiden eller har det alltid varit så (?) Om tio dagar fyller C-kullen 1 år, helt fantastiskt hur det ramlar på.

Jag vill tacka alla valpköpare vi har på kenneln för ni är så underbara med era hundar och för ni valt just valp från oss. Vi kommer inte att uppmärksamma någon speciellt eftersom ni är alla guld värd. Alla gör så gott de kan utifrån deras förmåga och det är så gott nog , ni gör alla bra reklam för vår ras och det får vi vara mer än stolt över.


Den här bloggen kan alla läsa på gott och ont förståss, jag funderar på att starta en blogg där man måste ha ett lösen för att kunna läsa. Jag funderar på det eftersom jag har en massa tänk som jag vet att vissa läsare skulle ta som kritik och påhopp med all rätt, inte att visst tänk är påhopp men väl underbyggd fundering .

Om jag åtminstone vet då vilka som läser så skulle jag kunna ha en dialog iallafall och förklara mig och mitt tänk.

Nog om detta ska fundera en stund till.


Tänkte bjuda på återblickar från 2015 och lite nytt från 2016. Vi var på Stockholmsmässan som gick bra för kenneln, vi rodde hem titlarna som vi skulle. Men har jag vetat att hundarna skulle bli dåliga efter så har jag inte åkt. Assi är dålig med sina över tio år så har hon väl kanske inte så stor motståndskraft som de andra. 2016 började inte så bra kan jag tycka nu borde det bara bli bättre. Vi väntar på att Elda ska börja löpa så vi får ta en tur till Tyskland sen hoppas vi på många valpar. Det är roligt att många hört av sig och visat sitt intresse för kullen, Elda är ju en härlig representant för rasen och även hanen vi valt är givetvis en godkänd avelshund. Vi har även fått godkänt från IHF som har representanter i de länder som är med i IHF så parningen kommer att stå med på Hovawartklubbens hemsida.

Jag önskar ju att alla kullar som föds skulle kunna stå med på Hovawartklubbens hemsida för att påvisa att vi följer de regler som vi satt upp i klubben.

Lite återblickar  att minnas och lite nytt.

                                                                                             

Jag hoppas att 2016 kommer att bli ett kanonår , att Assi blir bra, att allt går bra för nära och kära, att vi får vår D-kull och massa annat smått och gott.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Anneli. S

8 januari 2016 14:10

Nytt år, nya lärdomar, må dom bli av godo..Ha en bra årsresa :)

AnnKristin

8 januari 2016 15:47

Tack snälla, detsamma till dig :)

 
Ingen bild

Tess

8 januari 2016 23:16

Så många helt fantastiska bilder (som vanligt)! Älskar serien i början på Cemla och Charmig. Vilket fantastiskt utställningsår det har varit för kenneln och ska bli spännande att se vad nästa år bjuder på. Hoppas Assi kryar på sig snabbt och att Eldas löp och parning går vägen snart. =)

AnnKristin

9 januari 2016 06:57

Tack snälla goa, vi har en hel del framför oss 2016. Kommer att bli så spännande med MH i maj och med Elda valpar. Håller verkligen tummar & tår för den långa resan genom Tyskland ska utmynna i ett gäng Anziehend's vår valpar, vi tror så stenhårt på denna kombination. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnKristin - 18 april 2016 06:00

Jag älskar min ras Hovawart så in i bängen så det finns inte, jag valde den för över tjugo år sedan av många anledningar. Några av de jag kom ihåg var följande: Ingen jakthund Verkade vara en hund jag kunde ha med mig i skogen när jag red, uta...

Av AnnKristin - 29 mars 2016 07:19

Hej alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att vårsolen gör gott. Idag ser det inte ut att bli så mycket vårsol men jag kan se tillbaka på en underbar påskhelg i spårskogen med härligt goa vänner som jag känner mig väldigt komfortabel m...

Av AnnKristin - 19 december 2015 10:42


Ett år går fort, Desirée Aldeon alias ”Dezz” född 2011 handlar denna historia om.  Jag berättar vår historia för att jag är så stolt, mallig och glad över denna fantastiska hund och struntar fullständigt i om jag spränger jantelag och skr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anziehend's blogg med Blogkeen
Följ Anziehend's blogg med Bloglovin'

Anziehends


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se